Home

Welkom op de website van Stegehuizen Verhuur en Beheer, dé verhuurmakelaar in Arnhem en omgeving die steeds en snel de juiste match tussen verhuurders en huurders weet te vinden.

Stegehuizen Verhuur en Beheer is niet alleen actief op het gebied van verhuur; voor een groeiend aantal verhuurders tekenen wij tevens voor het totaalbeheer van hun panden. Spraakmakende Arnhemse projecten die wij in beheer hebben, zijn onder andere het appartementencomplex in de voormalige Stedelijke Muziekschool in de Weverstraat en de prachtige stadsappartementen in Rijksmonument De Mariënburg aan de Mariënburgstraat 12.


Wilt u als pandeigenaar in Arnhem of omliggende plaatsen één of meerdere woningen of appartementen verhuren en/of het beheer daarvan uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor een uiteraard geheel vrijblijvende nadere kennismaking.

Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning- of appartement in Arnhem of omgeving, kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier elders op deze site. Om steeds op de hoogte te blijven van het actuele aanbod, adviseren wij u daarnaast ons te volgen via Facebook.

Voor nadere informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier elders op deze site, telefonisch via 026-2020234 of per mail: info@stegehuizen.nl