Huur

Wanneer u bij Stegehuizen Verhuur en Beheer een woning of appartement uit het eigen aanbod huurt, betaalt u geen commissie of contractkosten. Ook wanneer u binnen het aanbod geen geschikte woonruimte vindt, kunt u Stegehuizen Verhuur en Beheer inschakelen als verhuurspecialist.

Stegehuizen Verhuur en Beheer beschikt over een uitgebreid netwerk van makelaars en bemiddelaars en heeft bovendien toegang tot alle databases met beschikbare woningen en appartementen. Aan de hand van de door u gestelde criteria weet Stegehuizen Verhuur en Beheer dan ook altijd snel en efficiënt een geschikte woonruimte voor u te selecteren. Wanneer de zoektocht leidt tot een huurovereenkomst, bent u een commissie van één maandhuur exclusief BTW verschuldigd.

Wie bij of via Stegehuizen Verhuur en Beheer een woning huurt, dient voor het opstellen van de huurovereenkomst tenminste de volgende documenten te overleggen:

  • Kopie paspoort
  • Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:

  • Uittrekstel Kamer van Koophandel (niet ouder dan zes maanden)
  • Kopie paspoort van de tekeningbevoegde namens de onderneming
  • Kopie paspoort bewoner(s)

Bij het sluiten van een huurovereenkomst is een waarborgsom of bankgarantie gebruikelijk. Hiermee wordt het risico van de verhuurder afgedekt wat eventuele schade aan het gehuurde betreft.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!