Over ons

Stegehuizen Verhuur en Beheer, gevestigd aan het Gele Rijdersplein 8, werd enkele jaren terug opgestart door de ervaren verhuurmakelaar Frank Stegehuis (32). Voordat hij in Arnhem zijn eigen kantoor opende, verdiende hij zijn sporen als verhuurmakelaar in Amsterdam.

Dankzij zijn enthousiasme, in combinatie met zijn ervaring en verregaande kennis van de regionale woningmarkt, bouwde hij in Arnhem en omgeving in relatief kort tijdsbestek een kwalitatief hoogwaardig netwerk op. Stegehuizen Verhuur en Beheer wist daardoor een inmiddels stevige positie in de regionale verhuurmarkt te veroveren.

Zakelijke integriteit en volledige transparantie staan bij de gedreven verhuurmakelaar hoog in het vaandel. Verhuurders en huurders die met Stegehuizen Verhuur en Beheer in zee gaan, weten dan ook op voorhand exact waar ze aan toe zijn.

Frank Stegehuis werkt uitsluitend op basis van 'no cure no pay' en treedt altijd op voor één partij. Hij brengt dus alleen commissie in rekening bij zijn opdrachtgever. Meestal is dat de verhuurder, maar in het geval van zoekopdrachten kan dat ook de huurder zijn. In dat laatste geval betaalt de huurder een vaste commissie. Bij transacties uit het eigen aanbod, word bij een huurder niets in rekening gebracht.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!